zaterdag 29 augustus 2015

Opgeruimde garages en Aziatische buffetten

Zondag was een rustige dag in huize Lagerweij; ik heb me met name ingezet om de garage aan kant te krijgen. En daarmee weer een groot aantal dozen leeg te krijgen. Belangrijkste voordeel; ik vond veel “verloren” onderdeeltjes en dingen weer terug.

De kinderen had een speelafspraak bij ons thuis. Het waren dezelfde kindjes waar ze vorige maand gespeeld hebben. Het jongetje, Woody, zit bij Kevin in de klas. En het meisje zit in hetzelfde jaar als Aimée, maar niet dezelfde klas. Het maakt het plaatje compleet met betrekking tot het begin van het nieuwe schooljaar, over twee weken;  beide kids kijken er al naar uit. Door de voorbereiding is het niet langer vreemd, maar juist leuk.

Zondagavond namen we oma mee naar de nieuwe ‘Mandarin’, oftewel Mimosa. http://lagerweijtjeslondon.blogspot.co.uk/2015/07/mimosa-de-nieuwe-mandarin.html. Een heerlijk en uitgebreid Aziatisch buffet voor een schappelijke prijs (mede dankzij een kortingsbon van de plaatselijke bioskoop). En met een uitgebreid toetjesbuffet, waar Aimée drie keer heen ging. En nog veel vaker heen wilde gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten