vrijdag 7 augustus 2015

Epic is Epic

Een korte update over ons nieuwe gezinslid; onze hond Epic. Een beetje een rare naam denk je wellicht.  De naam is bedacht door Kevin, die kwam met de namen Awesome en Epic die allebij betekenen; gaaf, te gek, tof, biek, helemaal te wow, geweldig etc. Wij vonden Epic origineel en leuk.

Epic is tot nu toe dan ook ook geweldig, te gek, gaaf, en biek, etc. Hij is speels zoals bijna elke pup, en erg aanhankelijk. Hij was binnen letterlijk enkele minuten al heel gesteld op iedereen binnen het gezin. Hij verwelkomt je bijna altijd uitbundig met een blije reactie en een druk kwispelend staartje

Zijn zinderlijkheidstraining gaat uitstekend. Eigenlijk doet hij al zijn plasjes al buiten met één uitzondering; hij vindt de kokosmat bij de deur ook aantrekkelijk…..  Epic is niet luid en blaft eigenlijk nooit. Als we naar bed gaan en hem in z’n crate (hok) doen, dan protesteert en klaagt hij heel even. Puur omdat het een social beestje is en het liefst altijd bij iemand wil zijn. Rennen en spelen in onze tuin vind hij helemaal geweldig. Nogmaals; welkom bij het Lagerweij team!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten