Sorry , het bloggen staat nu echter onder druk. Volgens mij
heb ik nog nooit ruim twee weken overgeslagen. Maar om mijn laatste weken samen
te vatten; werken, reizen, rennen en eten. Soms dat laatste in combinatie, wat
niet altijd goed is, want zo eet je de calorieen er weer aan die je er net heb
afgetraind. Zo deed ik mee aan de vrolijke 5km Colour Run in Ft Lauderdale,
maar daarna sloot ik me aan bij een groep gezellige Brazilianen voor drinken en
vlees barbeque. Zo leerde ik Braziliaans grillen, door grote stukken sirloin
steak in veel grote zeekorrels zout te rollen, en dan zonder enige andere
kruiden of poespas te grillen. Heel simpel. En super lekker, het vlees blijft
zo geweldig sappig. Dit was zo goed dat ik het nu zelf toepas in Engeland.
Zo had ik een andere keer een run in Miami Beach, waarna we
allemaal gratis een drankje kregen bij Shake Shack. https://www.shakeshack.com, Nu heeft deze
tent ook fantastiche burgers en shakes. Zoals de frozen custard shake van
slechts 850 calorieren……
En in Engeland is het niet anders; vorige week liep ik
dapper in de hitte de 10K van Berkshire in Reading. ‘s Avonds aten we in de
oudste pub van Engeland – The Royal Standard of England, http://www.rsoe.co.uk/ inclusief een heerlijk Eton Mess dessert…
Geen opmerkingen:
Een reactie posten