zaterdag 26 mei 2018

Rennen, Eten, Werken en Reizen

Sorry , het bloggen staat nu echter onder druk. Volgens mij heb ik nog nooit ruim twee weken overgeslagen. Maar om mijn laatste weken samen te vatten; werken, reizen, rennen en eten. Soms dat laatste in combinatie, wat niet altijd goed is, want zo eet je de calorieen er weer aan die je er net heb afgetraind. Zo deed ik mee aan de vrolijke 5km Colour Run in Ft Lauderdale, maar daarna sloot ik me aan bij een groep gezellige Brazilianen voor drinken en vlees barbeque. Zo leerde ik Braziliaans grillen, door grote stukken sirloin steak in veel grote zeekorrels zout te rollen, en dan zonder enige andere kruiden of poespas te grillen. Heel simpel. En super lekker, het vlees blijft zo geweldig sappig. Dit was zo goed dat ik het nu zelf toepas in Engeland.
Zo had ik een andere keer een run in Miami Beach, waarna we allemaal gratis een drankje kregen bij Shake Shack. https://www.shakeshack.com, Nu heeft deze tent ook fantastiche burgers en shakes. Zoals de frozen custard shake van slechts 850 calorieren…… 

En in Engeland is het niet anders; vorige week liep ik dapper in de hitte de 10K van Berkshire in Reading. ‘s Avonds aten we in de oudste pub van Engeland – The Royal Standard of England, http://www.rsoe.co.uk/  inclusief een heerlijk Eton Mess dessert…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten